Workshops en cursussen


Alle workshops en cursussen worden gegeven bij Gittepetit, waar ook de By Philon pop-up shop gevestigd is,

Molenstraat 24 in Berkel-Enschot,

en zijn altijd inclusief koffie, thee en iets lekkers.


Haakles voor beginners

Op veler verzoek een verkorte cursus.

De beginnerscursus haken is geschikt voor zowel linkshandigen als rechtshandigen. In twee lessen leer je werken met katoen en met acryl, je leert het lezen van een patroon (de tekening of het diagram) en de beschrijving (tekst met afkortingen e.d.). En ook niet onbelangrijk: hoe houd je je haaknaald vast? Gaat het zo geweldig met jouw haakwerk, dan leer ik jou ook nog om van kleur te wisselen. Oja, en het leukste van haken: draadjes wegwerken! Nou ja, leukste...totaal niet, maar wel noodzakelijk om dit goed te leren zodat jouw haakwerk niet uit elkaar valt.

 

Datum en tijd op aanvraag, minimaal twee personen


Kosten: €65,-

 

De cursus is inclusief een bol katoen, een bol acryl en haaknaalden. Ook krijg je nog wat andere noodzakelijke haakbenodigdheden.

 

Inschrijven doe je door het contactformulier in te vullen.


Workshop punchen

Met de punchnaald "borduur" je kleine steekjes op stof en creëer je daarmee kleine lusjes aan de andere kant van de stof. Je kan er applicaties en diverse decoraties mee maken. Tijdens deze workshop leer je werken met de punchnaald en maak jij jouw eigen punchproject in een borduurring.

 

Kosten 20 Inclusief materiaal en gebruik van de punchnaald

Maximaal 6 deelnemers

 

Nog geen nieuwe datum

 

Aanmelden d.m.v. het contactformulier


(Flat lay) Foto's maken met jouw mobiel

Je hebt ze vast wel eens gezien op social media: foto’s genomen van bovenaf met verschillende spulletjes er op. Vaak zijn deze foto’s in een bepaalde kleur of bepaald thema.

In deze workshop ga jij zelf aan de slag met de spullen die te vinden zijn bij Gittepetit en By Philon. Verzin een thema en maak een foto. Er liggen ook voorbeelden klaar.

 

Kosten €10

Maximaal 6 deelnemers

 

Nog geen nieuwe datum.

 

Aanmelden d.m.v. het contactformulier.


Workshop wolbloemen maken

Make & Take (korte uitleg, daarna zelf aan de slag).

 

Maak bloemen van Charming (of ander) garen met de flowerloom. Gebruik deze bloemen als versiering voor bijvoorbeeld een tas of haak er omheen. Voorbeelden liggen klaar.

 

Kosten 15 Inclusief garen en gebruik flowerloom

Maximaal 6 deelnemers

 

Nog geen nieuwe datum

 

Aanmelden d.m.v. het contactformulier