Workshops en cursussen

Alle workshops en cursussen worden gegeven in de winkel van By Philon,

Molenstraat 24 in Berkel-Enschot, en zijn altijd inclusief koffie, thee en iets lekkers.


Haakles voor beginners

Leer haken in twee lessen

De beginnerscursus haken is geschikt voor zowel linkshandigen als rechtshandigen. In twee lessen leer je werken met katoen en met acryl, je leert het lezen van een patroon (de tekening of het diagram) en de beschrijving (tekst met afkortingen e.d.). En ook niet onbelangrijk: hoe houd je je haaknaald vast? Gaat het zo geweldig met jouw haakwerk, dan leer ik jou ook nog om van kleur te wisselen. Oja, en het leukste van haken: draadjes wegwerken! Nou ja, leukste...totaal niet, maar wel noodzakelijk om dit goed te leren zodat jouw haakwerk niet uit elkaar valt.

 

Er is nog geen nieuwe datum bekend.

Kosten: €65,-

 

Minimaal twee personen en maximaal 4 personen

 

De cursus is inclusief een bol katoen, een bol acryl en haaknaalden. Ook krijg je nog wat andere noodzakelijke haakbenodigdheden.

 

Inschrijven voor een andere cursus? De haakcursus is mogelijk op op een andere datum dan aangegeven op de volgende dagdelen: vrijdagmiddag, zaterdagochtend of zaterdagmiddag. Stuur mij een bericht als jij meer informatie wilt hebben.

Vul het contactformulier in en je wordt op de hoogte gebracht als er een nieuwe cursus start of als je wil mee doen met de cursus.


Workshop Tunisch haken

In deze workshop leer je de Tunische basissteek.

Je gaat een lapje haken waar je een portemonneetje van gaat maken. Ik laat je zien hoe je het lapje kan versieren met kruissteekjes.

 

Kosten €25

Dit is inclusief garen, Tunisch haaknaald en portemonneesluiting.

 

Minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers.

 Er is geen nieuwe datum bekend.Stuur voor meer info een bericht via het contactformulier


Workshop strandtas haken

In deze workshop ga je aan de slag met het patroon van Haak by Daphne uit het boekje "Zomer & Zee haaksels". Je kiest jouw favoriete kleuren en gaat lekker aan de slag. Je leert de magische ring en het haken van gekruiste stokjes. Enige ervaring in haken is gewenst vanwege de korte duur van de workshop.
Kosten: €20,95 (inclusief boekje en garen voor de tas). Je neemt zelf een haaknaald 5mm mee of koopt deze ter plekke in de winkel.
Tijdens de zomerfair zijn er twee momenten waarop je kan meedoen met de workshop "Strandtas haken":
  • 13.15 tot 14.45 uur
  • 15.15 tot 16.45 uur
Minimaal 3 personen en maximaal 6 personen.
Aanmelden via het contactformulier.

Workshop punchen

Met de punchnaald "borduur" je kleine steekjes op stof en creëer je daarmee kleine lusjes aan de andere kant van de stof. Je kan er applicaties en diverse decoraties mee maken. Tijdens deze workshop leer je werken met de punchnaald en maak jij jouw eigen punchproject in een borduurring.

 

Kosten €25 Inclusief punchnaald

 

Minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers

 

Er is geen nieuwe datum, stuur een bericht als je op de hoogte gehouden wil worden of zelf een datum in gedachten hebt.

De workshop is mogelijk op vrijdagmiddag, zaterdagochtend of zaterdagmiddag.

 

Aanmelden d.m.v. het contactformulier