Geef een feestje!

Heb je iets te vieren? Of wil je een gezellig samenzijn met familie, vrienden, collega's en samen een creatieve activiteit doen?

Geef dan een feestje bij By Philon!

 

Een feestje is voor minimaal 6 personen en maximaal 16 personen en duurt minimaal 2 uur en maximaal 4 uur  en is mogelijk op donderdagavond, vrijdagavond, zaterdagavond of zondagochtend/middag. De datum gaat in overleg.

De kosten zijn per persoon en afhankelijk van de gekozen workshop en is inclusief koffie, thee en iets lekkers. Wil je een lunch of hapjes erbij? Dat kan! Ook zelf eten meenemen is een van de mogelijkheden.

 

Hier onder zie je de verschillende mogelijkheden / thema's voor het feestje.

 

Punchen

Met de punchnaald "borduur" je kleine steekjes op stof en creëer je daarmee kleine lusjes aan de andere kant van de stof. Je kan er applicaties en diverse decoraties mee maken. Tijdens deze workshop leer je werken met de punchnaald en maak jij jouw eigen punchproject in een borduurring.

 

Duur: 2,5 uur

Kosten: €29,50

(inclusief al het materiaal, de punchnaald neem je mee naar huis)

 

Tas pimpen

Bij het tas pimpen is de basis een ecru-kleurige canvas tas of een shopper van palmblad Je gaat deze versieren met allerlei materialen. Denk aan het volgende: knopen, stukjes stof, lintjes, borduren of textielstiften (alleen op ecru tas).

Het is ook mogelijk de tas te versieren met gehaakte of gebreide bloemen, blaadjes, randjes, etc. Basiskennis van het haken en/of breien is dan gewenst.

 

Ecru canvas tas                        Shopper palmblad

Duur: 2,5 uur                             Duur: 3 uur

Kosten: € 20                               Kosten: €35

Overig

Er zijn ook andere kleine creatieve workshops die je kan doen. Bijvoorbeeld:

  • Moodbord in een bepaald thema maken
  • Schilderijtje maken met knopen en verf
  • Kunst met pompons
  • Wolbloemen maken

Wil je een workshop boeken voor minimaal 6 personen? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.