Geef een feestje!

Heb je iets te vieren? Of wil je een gezellig samenzijn met familie, vrienden, collega's en samen een creatieve activiteit doen?

 

Geef dan een feestje bij By Philon!

 

Een feestje is voor minimaal 8 personen en maximaal 16 personen en duurt minimaal 2 uur (avond) en maximaal 4 uur (ochtend of middag) en is mogelijk op woensdagmiddag of avond, donderdagavond, vrijdagavond, zaterdagavond of zondagochtend/middag. De datum gaat in overleg.

      

De kosten zijn per persoon en per uur €5. Daarbij komen nog de eventuele materiaalkosten van de workshop, maar is inclusief koffie, thee en iets lekkers. Wil je een lunch of hapjes erbij? Dat kan! Ook zelf eten meenemen is een van de mogelijkheden.

 

Hier onder zie je de verschillende mogelijkheden / thema's voor het feestje.

 

Yarnparty

Tijdens een yarnparty wordt er een kleine workshop gegeven, alles in het teken van wol en garen. Denk dan aan: macrame, wolbloemen maken, boekenlegger haken, armbandjes vlechten, mandala maken, punchen, draadkunst, amigurumi haken, enz.

 

Als het maar klein is en er in korte tijd een product gemaakt kan worden.

Kennis van haken is  bij sommige workshops gewenst.

 

Prijzen zijn afhankelijk van de door jou gekozen workshop en op aanvraag. Stuur mij een bericht en ik neem contact me jou op.

 

Tas pimpen

Bij het tas pimpen is de basis een ecru-kleurige canvas tas. Je gaat deze versieren met allerlei materialen. Denk aan het volgende:

  • Knopen
  • Stukjes stof
  • Lintjes
  • Borduren
  • Textielstiften

De basisprijs voor de tas is €10 per persoon. Dat is inclusief twee van de hierboven beschreven materialen. Wil je meer of ander materiaal? Neem dan contact met mij op over de mogelijkheden.

 

Overig

Er zijn ook andere kleine creatieve workshops die je kan doen. Bijvoorbeeld:

  • Moodbord in een bepaald thema maken
  • Schilderijtje maken met knopen en verf
  • Een tas maken van stof

Of heb jij zelf nog een idee? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.