Creatieve Evenementen


Yarnparty

 

Boek een yarnparty van By Philon om inspiratie op te doen voor jouw haakproject. Bekijk en voel de garens en probeer de haaknaalden uit. Wordt enthousiast van de voorbeelden die te zien zijn, zowel in het echt als in boeken, tijdschriften en internet. Ik laat jou zien waar handige filmpjes te vinden zijn op je op weg te helpen met lastige steken. Ik geef een kleine workshop zodat je al lekker creatief aan de slag kan gaan met jouw nieuwe garens.

 

Geef een bijzonder feestje en boek een yarnparty! (minimaal 8 personen en maximaal 16 personen.) Vul het contactformulier in als jij meer informatie wilt hebben.

Workshop

 

Wil jij leren haken of wil je een bepaald patroon of steek leren? Dat kan tijdens een workshop van By Philon. 

 

In samenwerking met Gittepetit's Creatieve Ontmoetingsplek worden er diverse workshops gegeven. Houd daarvoor de agenda van By Philon in de gaten.

 

Komt de datum van de workshop niet uit, heb jij een idee voor een workshop of wil jij graag iets leren? Neem dan contact met mij op en wij bespreken de mogelijkheden.


Hulp bij het organiseren van...

 

Wil je een markt, een workshop, een evenement, enz. organiseren maar weet je niet waar te beginnen? Ik kan je daarbij helpen!

Ik heb ervaring in het organiseren van diverse grote en kleine evenementen en kan helpen in de vorm van advies of concrete werkzaamheden.

 

Neem contact op en wij bespreken de mogelijkheden.

Samen haken tijdens het haakcafé

 

Maak verbinding door creativiteit, maak je hoofd leeg door creëren:  schuif aan bij het haakcafé van By Philon bij Gittepetit's Creatieve Ontmoetingsplek. Deelname aan het haakcafé kost €3,50 en is inclusief koffie en thee.

 

Ongedwongen patronen zoeken in boeken en tijdschriften en inspiratie opdoen van elkaars project. Of heb je hulp nodig met jouw project, ook dan ben je bij het haakcafé welkom

 

Het haakcafé is elke zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur.