Leuk om cadeau te geven: een zelfgebreide mokwarmer. Handmade with love.

In deze tijd is het belangrijk om veilig te winkelen en om veilig deel te nemen aan het handwerkcafé en de workshops. En omdat de regels zijn aangescherpt, zijn de regels in de winkel ook aangescherpt. En...er kan nog veel, maar wel altijd: Blijf thuis bij klachten Was of desinfecteer je handen Houd altijd 1,5m afstand Dringend advies om een mondkapje te dragen als je je verplaatst in een publieke binnenruimte Let goed op jouzelf en op elkaar. Ga lekker breien en/of haken (of punchen, of een...

Het patroon voor de gehaakte col van Chenille6, zoals die te zien is in de winkel.

Een sanseveria of vrouwentong is een gemakkelijk te verzorgen plant, bijna onverwoestbaar. Een gehaakte sanseveria kan helemaal niet kapot! ;)

Plantjes haken zonder de amigurumi-techniek? Dat kan! Dit patroon maakt gebruik van "platte" lapjes die je aan elkaar naait om er een plantje van te maken.

Het breien van een trui aan een stuk? Ja, dat kan ook. Ik breide een trui vanaf de halsboord, top down.

Een zomers patroontje: meloenhoesje voor jouw rolmaatje.

Vaak gehoord in de winkel: wol kriebelt, wol is lastig te onderhouden, wol is te warm. Veel fabeltjes en daarom een paar feitjes over wol.

Ik scheef een foto-tutorial voor het maken van een brilletje voor jouw amigurumi.

Van 6 mei t/m 17 juni was er een MAL (Make A Long of maak mee) van het druppelsjaaltje, een ontwerp van Haak By Daphne, ter gelegenheid van het 2,5 jaar bestaan van de winkel.