Veiligheid voorop - veilig winkelen bij By Philon

In deze tijd is het belangrijk om veilig te winkelen en om veilig deel te nemen aan het handwerkcafé en de workshops. En omdat de regels zijn aangescherpt, zijn de regels in de winkel ook aangescherpt. En...er kan nog veel, maar wel altijd:

  • Blijf thuis bij klachten
  • Was of desinfecteer je handen
  • Houd altijd 1,5m afstand
  • Dringend advies om een mondkapje te dragen als je je verplaatst in een publieke binnenruimte

Let goed op jouzelf en op elkaar. Ga lekker breien en/of haken (of punchen, of een kussen borduren) en steun mij als kleine ondernemer. Ik ben je heel dankbaar als je bij mij winkelt of een workshop volgt. - Saskia

De ingang

Op de deur hangen de huisregels, houd je daar aan.

Links, bij binnenkomst, staat een krukje met daarop een sprayflacon handalcohol. Maak daarmee je handen schoon of was je handen bij de toiletten.

Kijk of vraag of het niet te druk is, wacht zo nodig aan de workshoptafels of de stoel bij de kapstok.


Workshopruimte

De tafels in de workshopruimte worden gebruikt voor het handwerkcafé en natuurlijk de workshops. Je zit altijd 1,5m uit elkaar.

Iedereen komt een voor een binnen, hangt de jas op en gaat zitten. Ga je weer weg, dan doe je dit ook een voor een.

 

Tussendoor naar het toilet is mogelijk. Zorg dat je 1,5m ruimte houdt van elkaar en draag een mondkapje als je dat fijn vindt.

 

Tijdens het handwerkcafé zijn er maximaal 5 deelnemers en een gastvrouw. Tijdens de workshop zijn er maximaal 4 deelnemers.

Er is geen vrije inloop, graag vooraf aanmelden.


Balie / kassa

Houd bij het afrekenen 1,5m afstand.

Betalen kan contant, dan leg je het geld op de balie, of met de pin (contactloos).

Let er op dat er mensen veilig achter jou kunnen passeren. De ruimte voor de balie is een doorloopruimte naar het winkelgedeelte en naar de toiletten.


Winkelruimte

In het achterste gedeelte vind je de wolwinkel. Ook hier houd je 1,5m afstand van elkaar. Er is voldoende ruimte voor drie personen om veilig te winkelen.

 

Ik laat je jouw gang gaan tijdens het winkelen. Vragen mag natuurlijk altijd, ik geef je graag advies op 1,5m afstand.

 

Ben jij de vierde persoon, dan kan je even wachten aan een van de tafels in de workshopruimte. Tijdens het handwerkcafé of een workshop staat er altijd een stoel bij de kapstok om even te wachten.